MENÜ

Ha tetszik valaki:

 

(ha tetszik neked egy lány másik esetben fiú)

LÁNY:kérdezd meg vesztek-e valamit, elkísér-e pl:a buszig, és ha érdeklődik irántad kérdezd meg van-e kedve elmenni veled a mekibe vagy egy büfébe, stb...Ha ez megvan, akkor ne te kérd randazni mert mindig egy fiúnak kell kezdeményezni. Ha csak megkérded elmegy-e veled a buszig az még nem kezdeményezés csak haverkodás, de ha úgy gondolod akkor hagyhatod hogy azt is ő kérdezze meg hogy elmentek-e valahová.(a fiúk szeretik ha egy lány kiszámíthatatlan, frissen mosott haja van és nehezen kapható)

 

FIÚ: ha azt akarod hogy egy lány érdeklődjön utánad akkor nevettesd meg, ha bajban van mindig segíts neki, és ha elmentek egy boltba te fizess ha van nálad pénz vagy te hívd meg hogy vegyetek valamit és együtt megeszitek vagy isszátok.Egy lány nem szereti ha egy fiú nagymenősködik a többiek elött és azthiszi ő a király. Ez nem azt jelenti hogy bujj el és ne beszélgess senkivel csak ne legyél külömb a másiknál.A lányok nem szeretik legalábbis atöbbsége ha egy fiúnak kilóg az slsója csak hogy menő legyen a haverjai elött.

 

Hírek

  • Karácsony
    2010-12-16 18:48:47
    mindjárt itt a karácsony és sokan nem tudják mit vegyenek. Ebben az évbena saját készítésű és a hasznos ajándékok ajánlottak. Sok szerencsét a vásárláshoz.:)
  • Bórsódgeszti tábor
    2010-09-12 20:31:15
    (A tábor,amire sok olyan vendég is jött,akinek még fogalma sincs a néptáncról.) Ezek a lányok nagyon jól beilleszkedtek,és megtanulták,hogy a néptánc nemcsak hogy nem könnyű,hanem egy nagyon szép,régi hagyomány,amit még ma is sokan űznek hobbiként.
Asztali nézet